Spoštovani starši.

S strani staršev sem prejela pobudo, da bi starši, ki lahko, pomagali tistim, ki v tem času težko zmorejo. Pomagali bi z donacijo hrane in nujno potrebnih stvari za življenje. Morda ima kdo tudi kakšno tablico ali računalnik, ki še deluje in ga ne potrebuje ter bi ga lahko odstopil komu, ki bi ga v teh časih potreboval za učenje na daljavo.

Ker sodelujem na sestankih štaba CZ Občine Hajdina, smo se dogovorili, da tisti, ki bi lahko kaj donirali, pokličete gospoda župnika Marijana Fesla na telefon 041 942 850. Z njim se boste dogovorili kje in kdaj lahko stvari oddate in kam jih lahko pridete iskat tisti, ki bi jih potrebovali.

V kolikor bi potrebovali še kaj v zvezi s poukom na daljavo mi lahko pišete na e- naslov: vesna.mesaric.lorber@gmail.com. Z Zavodom za šolstvo se dogovarjamo, da tisti, ki nimate prenosa podatkov ali imate pri tem omejitev, da bi vam v prihodnjih dneh poskušali zagotoviti modeme za prenos podatkov, da bi delo na daljavo vsem nemoteno teklo.

Vsaka pomoč v tem času bo zelo dobrodošla. Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujem za sodelovanje.

Lepo vas pozdravljam in ostanite zdravi.
Vesna M. Lorber, ravnateljica

Naj tvoja dejanja prihajajo iz dobrote – vzemi si čas in bodi dober/-a do drugih. Pokloni jim lepe besede in jih obdaruj z lepimi dejanji.
Mislim, da je dobrota nekaj, kar nas notranje izpopolni. Napolni z upanjem, srečo. Nam daje upanje za boljši dan. Dobrota je vrednota.
Seneca je nekoč dejal: “Kjer je človek, obstaja priložnost za dobroto.«”