Spoštovani starši.

V ponedeljek, 18. 5. 2020 se učenci od 1. do 3. razreda vračajo v šolo. Njihovega prihoda se veselimo. Pripravili smo vse potrebno, da jim bomo lahko zagotovili varno učno okolje.

Učenci, ki so prijavljeni na zajtrk, bodo le-tega imeli ob 7.30 uri. Za vse učence bo organizirana malica, za vse prijavljene pa tudi kosilo.

Pouk bodo učenci imeli s svojimi razredniki, vključevali pa se bodo učitelji tujega jezika in učitelj  za gibanje in zdravje. Pouk bo potekal po običajnem urniku. Po koncu pouka bodo učence prevzeli učitelji za podaljšano bivanje. Učenci zaščitnih mask v šoli ne nosijo.

Šolski avtobus bo vozil za prijavljene učence. Peljal bo samo dva kroga, jutranji krog s pričetkom pobiranja ob 7.25 uri in po končanem pouku ob 15. uri izpred šole. Na avtobusu je obvezna uporaba maske. Otroci kartic ne rabijo in v avtobus vstopajo skozi zadnja vrata. Prosimo vas, da svojega otroka na uporabo maske pripravite.

Starši zaradi preventivnih ukrepov v šolo ne vstopate. Otroka oddate pri vhodu v stari del šole. Učenec se bo v garderobi preobul v copate in šel v učilnico za jutranje varstvo, nato pa skupaj z razrednikom v učilnico, kjer se bo izvajal pouk. Garderobne omarice bodo ostale ves čas odklenjene.

Učitelji v podaljšanem bivanju bodo vašega otroka napotili pred vhod ob uri, ki ste jo zapisali na prijavnico. Če boste želeli kaj spremeniti, potem to javite razredničarki vašega otroka. V primeru, da boste po otroka prišli prej ali kasneje od zapisanega časa, vas prosimo, da pokličete na telefonsko številko: 031 793 241.

Za vstop vašega otroka v šolo je potrebna podpisana izjava, da je otrok zdrav. Brez te izjave otroka žal ne moremo sprejeti v šolo. Izjave posredujte razredničarkam do ponedeljka oziroma jo otrok prinese v šolo v ponedeljek zjutraj.

Učenci v ponedeljek prinesejo v šolo vse potrebščine, ki jih potrebujejo v šoli. Prazne torbice odnesejo domov, šolske potrebščine pa ostanejo v šoli do konca šolskega leta.

Prosimo vas, da se doma pogovorite z vašimi otroki, kako naj pazijo nase (umivanje rok, razkuževanje, ohranjanje razdalje). Seveda bomo to vsakodnevno počeli v šoli.

Želimo si, da bi bivanje vaših otrok v šoli bilo varno in za to se bomo potrudili. Vas, spoštovani starši, pa prosimo za razumevanje in sodelovanje.

Če se vam porajajo kakšna vprašanja ali dvomi, mi lahko pišete na naslov: vesna.mesaric.lorber@gmail.com. Verjamem, da bomo s skupnimi močmi uspeli.

Vesna M. Lorber, ravnateljica  

Priloge: