JEDILNIKI ZA MALICO IN KOSILO 

Veliko pozornost posvečamo razvijanju zavesti o zdravi prehrani in kulturnem prehranjevanju. V šolski kuhinji se pripravlja hrana za učence in zaposlene. Pripravljajo se zajtrki, malice in kosila. Zaradi zdravstvenih razlogov po dogovoru s starši pripravljamo tudi dietno hrano. Zajtrk nudimo učencem, ki prihajajo v šolo zgodaj zjutraj in obiskujejo jutranje varstvo.

Učenci zajtrkujejo od 7.30 do 7.50 ure.  Malica poteka med glavnima odmoroma od 9.05 do 9.20 in od 10.10 do 10.30 in za 1. triado od 9.50 do 10.10. Kosilo je v času od 12. 55 do 13. 45 ure. Učencem, ki ostanejo v OPB do 16.15. ure, nudimo tudi brezplačno malico glede na “zmožnost” šolske kuhinje.

Za posamezne obroke šolske prehrane se učenci prijavijo razredniku, vodji prehrane ali v tajništvu. Če ima učenec kosilo samo občasno ali ob posameznih dnevih, na začetku meseca za cel mesec to najavijo starši v pisni obliki.

Če učenec zboli ali je odsoten zaradi drugih razlogov, lahko prehrano odjavijo za naslednji dan po telefonu na številko 02/788 12 60 v tajništvu šole. Če je odjava sporočena do 10.00 ure, velja od naslednjega dne. Za vse neodjavljene obroke se plača celotna cena obroka.

Če gre za odjavo prehrane za dalj časa ali odločitev, da otrok ne bo imel več kosila, je potrebno identifikacijsko kartico vrniti v tajništvo šole.

Cene obrokov v tem šolskem letu so:

  • ZAJTRK: 0,50 EUR,
  • MALICA: 0,80 EUR
  • KOSILO za učence od 1. do 5. razreda: 2,30 EUR,
  • KOSILO za učence od 6. do 9. razreda: 2,50 EUR.

Cena kosila se lahko med šolskim letom spremeni, če se bodo povišale nabavne cene živil. Stroške prehrane je treba poravnati do roka. V primeru nerednega plačevanja izvedemo izterjavo preko pooblaščenih služb. Starše prosimo, da redno spremljajo tudi zneske na položnicah. Reklamacije upoštevamo mesec dni po izstavitvi računa.

 

Arhiv: