Spoštovani starši, dragi učenci, drage učenke.

V naravi postaja vedno topleje in to nas spominja, da šolsko leto gre počasi h koncu. Letošnje je bilo še posebej pestro. Srečali smo se s posebnimi izzivi in se ob tem naučili tudi veliko novega.

Ker se počasi bližamo koncu, je pred zaključkom šolskega leta še ocenjevanje. Učitelji vas bodo po praznikih, v kolikor vas še niso,  seznanili, na kakšen način  in kdaj bodo ocenili vaše znanje pri posameznem predmetu. Učitelji si želijo in si prizadevajo, da se odzivate in da jim tudi sporočate,  kaj ste počeli in kaj naredili v okviru šolskega dela. Prav tako pa jih lahko prosite tudi za pomoč, če se vam kje zatakne. 

Kdaj se bomo ponovno srečali v šoli, še ne vemo. Iz medijev slišite različne informacije, ampak dokončna odločitev še ni sprejeta. O vsem vas bomo pravočasno obvestili.  Zahvaljujem se vsem učencem, učenkam in staršem za uspešno sodelovanje z učitelji. Naj vam bo dano zdravje, odpočijte si za nekaj dni in pripravite se na ocenjevanje, da bomo šolsko leto lahko uspešno zaključili.

S pripravljenostjo, sodelovanjem in dobro voljo sem prepričana, da bomo uspeli.

 Želim vam prijetne praznične dni. Prizadevajte si, da jih tudi drug drugemu polepšate.


Vesna Mesarič Lorber, ravnateljica