Prispevajte v šolski sklad in pomagajte našim otrokom!

Samo z vašo pomočjo lahko zagotavljamo financiranje vseh tistih dejavnosti, kjer javna sredstva niso zagotovljena. Samo z vašo pomočjo lahko omogočimo socialno ogroženim otrokom udeležbo na taborih in ekskurzijah z njihovimi sošolci, subvencioniramo udeležbo šol v naravi in omogočamo delovanje šolskih krožkov, ki prispevajo h kvalitetnemu preživljanju prostega časa mladih. Z vašo pomočjo lahko našim najmlajšim zagotavljamo okolju prijazne igrače, ki spodbujajo njihov zdrav razvoj, nekoliko starejšim pa njuno potrebne učne pripomočke.

Ne glede na izpolnjeno izjavo lahko prispevate tudi neposredno z nakazilom na račun OŠ Hajdina s PE Vrtec

št. SI56 0135 9603 0651 748, sklic »00 – 2020-2021 « in namen: »ZA ŠOLSKI SKLAD«

Ne glede na izpolnjeno izjavo lahko prispevate tudi neposredno z nakazilom na račun OŠ Hajdina s PE Vrtec

št. SI56 0135 9603 0651 748, sklic »00 – 2020-2021 « in namen: »ZA ŠOLSKI SKLAD«

 

Starši, ki imate otroke v našem vrtcu ali šoli lahko donirate z nakazilom ali preko enkratne ali redne mesečne položnice tako, da izpolnite posebno Izjavo za prispevek v šolski sklad. Višini donacije izberete sami, dano izjav o doniranju pa lahko kadarkoli prekličete. Izpolnjeno izjavo oddajte v tajništvo šole ali razredničarki vašega otroka.

Če ste podjetje ali samostojni podjetnik lahko donacijo šolskemu skladu uveljavljate kot davčno olajšavo in si tako znižate svojo davčno obveznost. Donacija šolskemu skladu se namreč šteje kot donacija za vzgojnoizobraževalne namene po 59. členu Zakona o dohodku pravnih oseb oz. po 66. členu Zakona o dohodnini, za vse zavezance, ki svojo davčno osnovo ugotavljajo z upoštevanjem dejanskih stroškov.

Po prejeti donaciji vam bomo poslali posebno izjavo o izpolnjevanju pogojev za uveljavljanje davčne olajšave. V kolikor bi to želeli, lahko sklenemo tudi posebno donatorsko pogodbo.

V kolikor bi imeli kakršna koli dodatna vprašanja glede delovanja sklada, glede doniranja ali sklenitve donatorske pogodbe, smo vam na voljo po telefonu na 02/788-1260 (kontaktna oseba je Mitja Vidovič) ali po el. pošti na o-hajdina.mb@guest.arnes.si.