Drage otroci, učenke in učenci, dragi starši!

Z veseljem vam sporočamo, da se v ponedeljek, 12. 4. 2021 spet vidimo v vrtcu in šoli, Vlada RS je sprejela odlok, po katerem bo potekalo delo v šoli in vrtcu enako, kot je pred 1. aprilom.

Medtem, ko ste vi, že kot pravi mojstri sodobnih spletnih učilnic “gulili” domače, ne šolske klopi, tudi naša šola ni mirovala.
Obdana je z odri in prekrita z ponjavami in se prepušča zasluženi energetski prenovi, po kateri bo zasijala v vsem svojem sijaju in nudila več udobja vsem nam, ki v njej preživljamo veliko časa.

Potrudili se bomo, da nam bo v šoli in vrtcu, kljub ukrepom za preprečevanje širjenja virusa, ki še vedno ostajajo v veljavi, ter gradbenim delom, zelo prijetno, da šolsko leto zaključimo polni novih znanj in izkušenj ter lepih doživetij.
V šoli se seveda vsak dan veliko dogaja, poleg rednega pouka je pred nami veliko dogodkov, projektov, tekmovanj…

Včeraj smo praznovali svetovni dan zdravja, danes, 8. aprila praznujemo svetovni dan Romov. Ne pozabite, v ponedeljek, 12. 4. bo na Radiu Ptuj tudi oddaja OTROCI POJEJO SLOVENSKE PESMI IN SE VESELIJO, kjer nastopajo naši učenci OŠ Hajdina!

Veselimo se ponovnega srečanja v ponedeljek, preživite krasen vikend, izkoristite lepo vreme za gibanje in ne pozabite na kolesarski izziv!

Kolektiv OŠ Hajdina z vrtcem Najdihojca